skip to Main Content
Gyógytorna

Egyéni gyógytorna

A mozgásszervi tünetek gyakran összefüggnek a mozgáshiánnyal és paradox módon mozgással, azaz gyógytornával lehet hatékonyan gyógyítani azokat. Modern gyógytorna terápiás módszerek hatékonyan segítik a mozgásszervi panaszok kezelését, gyógyítását.

Milyen megbetegedések esetén javasoljuk az egyéni gyógytornát?

Hogyan zajlik a gyógytorna az Arthuman Központban?

A gyógytorna kezelés sikerének alapja, hogy mozgásszervi elváltozás esetén a kezelésnek személyre szabottnak kell lennie. Ehhez szükséges egy alapos állapotfelmérés, ami magába foglalja a beteg tüneteire és állapotára vonatkozó kikérdezést és manuális vizsgálatot. Az állapotfelmérés történhet az első gyógytorna kezelés alkalmával vagy azt megelőzően.

A gyógytorna kezelések időtartama, sűrűsége függ a betegségtől és a beteg állapotától. A kezelés menetrendjének kialakítása az 1. alkalommal a beteggel közösen történik. A gyógytorna kezeléseket diplomás gyógytornászok végzik, akik személyre szabottan alakítják ki a gyógytorna gyakorlatokat. A kezelés során a beteg részére házi feladatot adnak, ami segíti a 2 kezelési alkalom között haladást.

A gyógytorna kezelések teljes időszükséglete függ a betegségtől, a beteg állapotától, az otthoni gyakorlástól.

Jelentkezzen most gyógytorna kezelésre! Kérjük, töltse ki a lenti űrlapot vagy hívjon minket telefonon!
(Tel: +36 30 190 7315)


“Megfelelő szakértelem és figyelmesség a tornák alatt, ehhez társul egy olyan minőségi hozzáállás, ami miatt az ügyfelek érezhetik, jó helyen vannak és törődnek velük. Ezt tartom fontosnak.”

Németh Zsolt

“Szerintem nagyon jó azoknak, akik személyesen részt tudnak venni a kezelésen.”

Schupler János

“Nagyon örülök, hogy rátaláltam a központra, mert sokkal jobban érzem magamat mióta az egyénileg összeállított gyakorlatokat csinálom, könnyebb a mozgás és a lábam érzéketlenségének mértéke is csökkent.”

Orosz Katalin

“Ajánlom mindenkinek az Arthumant, mert tökéletes és korrekt.”

Molnár Judit

“A kitüntetett figyelem, amiben részesülök, segít a gyógyulásban. Réka nagyon odaadó, kedves, megfontolt, magabiztos gyógytornász. Hihetetlen, de az első hét után javult az állapotom.”

Havasi Erika

“Azért ajánlom másoknak a szolgáltatásukat, mert úgy látom, hogy Önöknek egy jól képzett, szakmáját értő, szakemberekből álló csapatuk van, akik tényleg segíteni akarnak a beteg embereken.”

Mogyoróssi Zoltánné

“Hála és köszönet, azért amit a gerincfájdalmaim csökkentésért tett Kiss Tünde gyógytornász. Ő általa megállapított, és leírt gyakorlatokat naponta kétszer végzem, és elmondhatom, hogy a fájdalmaim megszűnőben vannak. Már a szőlőskertemben is bírok dolgozni, naponta 6-10 km-t kerékpározok fájdalom nélkül.”

Keserű Béla

“Hónapok óta az egyéni tornák után voltak először fájdalommentes napjaim, köszönhetően az egyénre szabott tornának.”

Garami Mónika

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

dr Kriston Ildikó

Dr Kriston Ildikó vagyok, az ArtHuman Központ alapítója. Végzettségem szerint közgazdász és jogász, illetve szomatodráma vezető (a betegségek lelki hátterét feltáró módszer) vagyok. Szakképzett gyógytornász kollégáimmal írásainkkal, szolgáltatásainkkal a mozgásszervi panaszok csökkentéséért dolgozunk!

Back To Top
Gyógytorna megoldást keres és nem kapott választ kérdésére?
Segíthetünk?
Szívesen visszahívjuk Önt és válaszolunk kérdéseire!
Köszönjük!
Close